Gradare produse :
Grade NEW

Acest produs este nou.
In categoria “NEW” se incadreaza produsele noi, indiferent daca sint cu cutie originala, cutie simpla sau nu au cutie in general.

Grade A

Acestui produs ii este atribuita Categoria “A” de uzura.
In categoria “A” sint clasificate produsele care au urme foarte mici de uzura, pe carcasa, display, claviatura, porturi, etc formate de la folosirea anterioara.
Tehnica din categoria “A” are deobicei semne minimale de uzura, asociate unui produs folosit.

Grade B
Acestui produs ii este atribuita Categoria “B” de uzura.
In categoria "B" sint clasificate produsele care sint testate si sint absolut functionale, doar ca au urme de uzura mai mari ca cele din categoria "A", cum ar fi careva zgirieturi pe carcasa, urme de folosinta pe taste, mici imperfectiuni pe carcasa (adincituri, colturi putin zgiriiate), mici delaminari a display-ului, etc.

Grade C

Acestui produs ii este atribuita Categoria “C” de uzura.
In categoria "C" sint incluse laptopurile care la fel ca in categoria "B" sint testate si sint absolut functionale dar au urme vadite de uzura, precum zgirieturi multiple, mici botituri pe la colturi sau porturi, delaminare a display-ului, zgirieturi pe display, careva urme pe display, decolorari, pete albe, baterie slaba, etc

Contactați-ne prin orice mijloc convenabil pentru dumneavoastră. Suntem întotdeauna bucuroși să primim întrebările și vom răspunde la ele :

© All Right Reserved. Unu.md.
e-mail us: admin@unu.md