Categorii (NEW, A, B, C)

Grade NEW:

In categoria “NEW” se incadreaza produsele noi, indiferent daca sint cu cutie originala, cutie simpla sau nu au cutie in general.

Grade A:

In categoria “A” sint clasificate produsele care au urme foarte mici de uzura, pe carcasa, display, claviatura, porturi, etc formate de la folosirea anterioara.

Laptopurile de din categoria “A” au deobicei semne minimale de uzura, asociate unui laptop folosit.

Grade B:

In categoria "B" sint clasificate produsele care sint testate si sint absolut functionale, doar ca au urme de uzura mai mari ca cele din categoria "A", cum ar fi careva zgirieturi pe carcasa, urme de folosinta pe taste, mici imperfectiuni pe carcasa (adincituri, colturi putin zgiriiate). Laptopurile din categoria "B" pot contine delaminarea display-ului, mici zgirieturi pe display, etc

Dar asta nu inseamna ca toate aceste defecte vor fi intr-un singur produs. Poate sa persiste doar un singur neajuns si el este sortat in categoria "B".

Grade C:

In categoria "C" sint incluse laptopurile care la fel ca in categoria "B" sint testate si sint absolut functionale dar au urme vadite de uzura, precum zgirieturi multiple, mici botituri pe la colturi sau porturi, delaminare a display-ului, zgirieturi pe display, careva urme pe display, decolorari, pete albe, baterie slaba, etc